Entertaiment · Lifestyle

Yksi laite, kaksi näkökulmaa

Buzzadorina pääsin tekemään yhteistyötä BIC:in kanssa.

IMG_20180704_214847

Ensin itse höylästä hieman. Kyseessä on uutuus BIC Flex 5 Hybrid -partahöylä. Todella näppärä, käteen sopiva, ei luista eikä ole painava. Paketin mukana tuli höylä ja neljä vaihtoterää. Teriä ei myydä erikseen, mikä on mielestäni harmillista koska eihän höylä itessään mihinkään käytössä kulu.

 

 

 
1530618547409Naisen näkökulma. Minulla on sivusiili ollu jo ties kuinka kauan, ajan sen yleensä miehen partatrimmerillä. Nyt pääsin kokeilemaan Bic:in partahöylää. Tuossa kuvassa on hiusten kasvua jo sentin verran, ei selkeästi näy koska värjäsin hiukseni juuri.

Nyt kokeilin höylää, en käyttänyt mitään partavaahtoa tms. Aivan mahtava höylä! Ja värityskin osui kuin nyrkki silmään. Sain vedeltyä sentin mittaisen kasvun pois noin vaan, ei vekkejä eikä kinnannu kone yhtään. Veden alla huljuttelu ja uudestaan vaan. Tasainen jälki, voi vedellä mitenpäin vaan. Koitin myös kinttu karvoihin. Vaan eipäs tehonnutkaan enää, ilmeisesti on karvotus nupissa eri laatua kuin kintuissa.

 

Miehen näkökulma. Mieheni on kalju ja kaljun ajamiseen höylä on kuulemma mahdottoman hyvä, luistaa päässä hyvin, ei vekkejä, tasainen tulos, ei jää vahinko tupsuja/hiuksia. Meillä ei ole kaksipuoleista peilikaappia mistä voi takaraivoaan katsella vaan mennään sillä että höylä toisessa kädessä ja toisessa peili. Parran ajossa toimi myös, hän kokeili myös ilman partavaahtoa ja ei ärsyyntynyt iho ollenkaan. Hyvin toimii pehmennys raita. Vanha kunnon gillette sai vahvan vastustajan. Eli siis jatkoon!