Entertaiment · Lifestyle

Vuosi 2018

Kuluva vuosi on mennyt ihan hyvin, löytyy onnen päiviä kuin myös suru päiviä. Kesä oli aivan mahtava ja kerettiinkin pyörimään ympäri pohjoista. Patikoitu kansallispuistoissa. Juhannuksen aikaan tosiaan Daisyn piti synnyttää pennut mutta valitettavasti kaikki kolme oli sitten kuollut. Hätäleikkauksen myötä poistettiin myös kovasti tulehtunut kohtu. Neiti parantui leikkauksesta täysin ennalleen.

Pari uutta perheenjäsentä muutti meille, kissat, joista tyttäreni ryöväsi toisen heille. Mikä olikin hyvä idea, koska luulin että molemmat on tyttöjä mutta toiselta löytyikin pallit 🙂 Mies löysi itselleen sekarotuisen talven kestävän koiran, nuo meidän hieno helmat ei viihdy pakkasessa ollenkaan. He pääsevät nyt yhdessä pakkaseen patikoimaan.

Kaikki sukulaiset ja ystävät on pysyny hengissä. Ja itseasiassa onnea on että, musta tulee ens vuonna mummi. Mummoja on niin paljon että päätettiin että minä oon sitten mamma. Tyttäreni on vielä nuori, joten apu tule varmaan tarpeen, toki onhan mulla maailman paras vävy poika. Vielä muutamia käytännön järjestelyjä ja he pääsevät (toivottavasti) muuttamaan yhteisen kotiin. Tulee mieleen oma raskaus aika ja mikä järkyttävä hormoonihirviö olinkin 🙂

Kaikinpuolin kulunut vuosi on mennyt hyvin, nyt kun ajattelee asiaa ja asioita mitä kaikkea on kerennyt tehdä, niin on mennyt vuosi nopeasti. Ja pisteenä iin päälle, lopetin tupakoinnin tällä viikolla. En tehnyt mitään varsinaista lakkoa vaan vaihdoin sähköpössyyn. Eli jos tekee mieli polttaa niin poltan, jos ei niin sitten ei. Helppoa kun ei tee asiasta mitään numeroa.

Hyvää uutta vuotta. Varovaisuutta rakettien kanssa, huolehtikaa lähimmäisistä.