Uncategorized

Voiko ihanammin aamu enää alkaa…

Aamu alkaa pupujen huoneen siivouksella ja sen jälkeen alan tekemään omia aamuhommia. Keitän vedenkeittimellä vettä että saan juotua pikakahvia, meillä ei ole ollut vuosiin enää kahvinkeitintä, koska kahvin lipittäjänä vedenkeitin on toimivampi ratkaisu. Toista kupillista olin kaatamassa kun kävi hupsis ja kiehuva vesi keittimineen putosi lattialle (juu lämmitti kivasti jalkoja). Pieni kiirekin olisi ollut kun oltiin lähdössä käymään jyväskylässä miehen lapsia moikkaamaan. Mutta kun aamulla tarvii kaksi kuppia kahvia, keittimen sai jotenkuten toimimaan kun kädellä piti nappia pohjassa. Toinen kuppi kitusiin ja menoks, mies oli jo menny autoon oottamaan ja minä olin jälleen myöhässä.

No kotia päästiin takas reissusta niin aloin korjaamaan keitintä, sain sen eheytettyä ja pari osaa jäi ylikin. Eikä mitään hajua mihin ne olisi kuulunu, ei löytyny sopivaa koloa. No ens viikolla käyn ostamassa uuden keittimen, onhan tuo jo vanhakin.

Koirat jäi kotia odottamaan siksi aikaa, ei viittiny autoon ottaa läkähtymään. Sagalla on sellainen tapa että se siirtää aina nojatuolin ikkunan eteen ja menee siihen päivystämään, ei auta vaikka oli tuoli siirretty keskelle olohuonetta (meillä koirat ei saa olla sohvalla tai nojatuoleilla). Onneksi oli ottanut koristetyynyn pois tuolilta, vasta oon ostanut uudet ihanat hopeat paljettiset tyynynpäälliset, sepä olisikin ollu kivaa jos se olisi vedetty riekaleiksi lattialle. Muutoin oli koirat ollu nätisti odottamassa, naapurin mukaan Daisy oli muutaman kerran haukahtannu, mikä ei oo mikään ihme rotan kokoselta koiralta, nehän on aina niin haukku herkkiä.

Että kivat torstait teillekin, mää painun kohta sänkyyn