Entertaiment · Lifestyle

Viides hääpäivä

Viisi vuotta sitten sanoimme ”Tahdon”. Matkaan on mahtunut paljon ylä- ja alamäkiä, yhdessä niistä on kuitenkin selvitty. Olen oppinut tämän yhteisen taipaleen aikana ettei pidä pitää mitään itsestään selvyytenä. Vastoinkäymiset on ollut välillä niin rankkoja, tulee väkisinkin mietittyä miten ihmeessä me ollaan vielä tässä. Kuinka paljon yhden ihmisen täytyy kestää kunnes tulee raja vastaan? Mutta ilman vastoinkäymisiä me emme olisi me, emme ole valinneet helpointa reittiä, kantapään kautta on opittu ja paljon. Terveys on reistaillu, silloin vasta ymmärtää hiljentää tahtia. Olen edelleen yhtenä kappaleena ja olen mahdottoman kiitollinen tästä kaikesta. Rankasta elämän kovasta koulusta. Kiitollinen miehestäni. Kiitollinen tyttäristäni. Kiitollinen mieheni lapsista. Kiitollinen koiristani. Kiitollinen elämästäni. Jos en olisi näitä polkuja talsinnut olisin  tietämätön mitä on olla onnellinen. Ja kuinka paljon voi ja osaa arvostaa toista. Toista joka on valmis tekemään mitä tahansa puolestani. Kuinka yhdessä voitamme vaikeudet.

Hääpäivän kunniaksi pullo Fresitaa, samaa mitä joimme viisi vuotta sitten kun menimme naimisiin. Hieman herkkuja lisukkeeksi.

1528921084588

Tästä on hyvä aloittaa uusi sivu elämässä. Muutamme yhteiseen ikiomaan velattomaan kotiimme jota on rakkaudella rakennettu. Meidän oma asuntovaunumme, Pena (olen nimennyt vaunun pappa vainaan mukaan).

Käytin tänään auton katsastuksessa aamulla, yllätys oli suuri. Läpi meni ilman mitään mainintaa vioista. Konttorilla en säästelly yhtään kiitos sanoja, ihan parasta palvelua mitä oon ikinä konttorilla saanut. Huomenna vaunu leimalle ja sitten päästään vihdoin matkaan. Sitä päivää olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Pientä askartelua vielä vaunun parissa ja tavarat kyytiin.

Rakastakaa läheisiänne, koskaan ei tiedä milloin aika loppuu. Olkaa kiitollisia elämästänne. Minä menen nyt rakkaan aviomieheni viereen köllimään.