Entertaiment

Valkoinen joulu

1514040078127

Monet on toivonut valkoista joulua. Tänne se ainakin tuli, aura-autokin päässyt hommiin taas.

Naapurissa on jo joulukuusi pystytetty, tänä vuonna valkoinen. Taitaa joka vuosi vaihtua kuusen väri monessa taloudessa, paitsi niissä jotka pitävät oikeaa kuusta oikeana vaihtoehtona. Meille ei tule edelleenkään kuusta ollenkaan, eikä huominen aatto muuta mitään. Anopilla käydään syömässä jouluruoat.

Kävin oman mummoni luona eilen, siellä oli jo jouluruokaa tarjolla mut eipä tullu syötyä. On varmaan mummolla yksinäistä kun pappaa ei enää ole. Onneksi hällä on sisaruksia vieressä, voivat vaikkakäydä vuoroin toisten luona syömässä. Eilen hän oli kuitenkin todella onnellisen näköinen kun meitä oli siellä kolmesta sukupolvesta.

Mun neiti tuli eilen kotiin lomaa viettämään ja ilmeisen kiltti olen ollut kun tuli lahjan kanssa. Itse tehty lahja on ihan maailman parasta. Olen onnekas että minulla on niin ihana tytär. En malttanut odottaa huomiseen vaan avasin lahjan jo eilen 🙂

1514031106821

Ensi viikolla alkaa taas olemaan meillä elämää kun miehen lapset tulee lomaa viettämään. Ovat meillä uuden vuoden yli. En tiedä onko täällä pitäjässä jotain kunnan ilotulitusta, tai vastaavaa. Mut jos ulkona on pakkasta ni en viitti edes lähteä palelluttamaan itseäni. Raketteja ei oo taidettu ikinä ite ostaa, mun mielestä se on ihan turhaa rahan haaskausta. Joku niitä kuitenkin aina jossain ampuu niin pääsee vähän valoa taivaalla näkemään. Toisaalta harmi lasten kannalta koska he olisivat varmaan iloisia siitä pienestä hetkestä kun raketti lähtee taivaalle.

Oikein ihanaa ja rauhaisaa joulua kaikille!