Entertaiment · Lifestyle

Uusi vuosi tervetuloa

Niimpä se vuosi vaan vaihtui. Muutaman ilotulituksen näin ja sitten saapuikin unimatti ja menin koirin kanssa nukkumaan. Jännittelin vähän että mitä koirat tuumaa, mut eipä ne tainnu paukkuja edes huomata. Mitään uuden vuoden lupauksia en tehnyt, niinkuin en ole aiemminkaan tehnyt. Lupaukset on kuitenkin tehty rikottavaksi tai sitten lipsuu.

Tältä vuodelta odotan onnea ja iloa. Ja olisihan se kiva pysyä myös terveenä. Tuossa viikko, kaks sitten lopetin tupakoinnin ja vaihdoin sen sähköön. Nyt vain höyryttelen, olen päässyt yllättävän hyvin eroon tupakasta. Ja nyt kun ei mene rahaa enää tupakkaan niin voi ostaa sitten muuta. Kuten esimerkiksi uuteen -vanhaan 70-luvun peilipöytään. Aivan mahtava löytö, vetimet menee toki vaihtoon mutta tykkään.

Tavoitteena onkin pikku hiljaa ostella uusia huonekaluja ja maalailla nykyisiä. Mattoja ei onneksi tarvii ihan vielä miettiä, kiitos koiranpennun. Olohuoneessa ei oo vieläkään verhoja kun en osaa päättää millaiset sinne tulee. Makuuhuoneessa on tapeteissa violettia joten sinne ostin lilat verhot. Vielä etsinnässä päiväpeitto ja kattolamppu samaa sävyä niin hyvä tulee.

Oikein ihanaa ja tapahtuma rikasta vuotta kaikille!