Entertaiment

Uusi elämä uudessa kodissa

Eilen lähdettiin pikku reissulle vaunun kanssa. Vaunussa vielä laittoa, kuten oven lukkoon laitto 🙂 Vitsi miten mahtava fiilis, melki koko omaisuus on jo vaunussa. Voi vaan lähteä miettimättä mitään sen tarkemmin, miettimättä onkohan kaikki nyt varmasti mukana. Vasta lueskelin karavaanarin sivuja, suu korvissa nauroin kun jollain oli unohtunut kattoluukku auki ja se oli lähtenyt omille teilleen. Yllättäen oli sitten meilläkin unohtunut luukku auki, onneksi myös paikoillaa.

Ensin oli tarkoitus mennä vaajakosken abc:lle. Siellä on vaunupaikat ihan ahterista, on läpi ajo parkkeja. Mutta ihmiset on laittanut autonsa niihin ruutuihin ettei varmasti kukaan vaunullinen sovi sinne. Tuumattiin sitten ettei me tarvita sähköä ja ajettiin palokan abc:lle. Noin ollaan nätisti rekkaparkissa 🙂 Saga piti vahtia pitkälle yöhön, kurkki verhon sivusta ettei kukaan vaan tule meidän vaunulle. Ticolla ja Daisyllä meni yö hyvin. Jopa Tico (on haukkuherkempi) malttoi nukkua koko yön ja ihan hiljaa.

1529301073279

Aamulla oli kello soimassa jo seiskalta kun kodin terra avaa ovensa silloin, siirrettiin vähän majapaikkaa että asiakkaat saa autonsa ruutuihin. Koirat pissille ja aamupalalle. Seisovassa aamupala pöydässä oli tarjolla kaikenlaista herkkua, pakkohan niitä oli ottaa ja vetästä ähky 🙂 Mutta koko rahan edestä pitää syödä, tän päivän ruokakiintiö taitaa olla vedetty jo. Itse tykkään abc:n ruokia, niin seisovasta pöydästä kuin listaltakin.

1529300934098