Lifestyle

Tuotetestausta

Ei ole mikään maksettu mainos vaan ihan ite lähdin kokeilemaan.

Eli omenasiiderietikka, en tiedä miksi Braggin pulloon on lätkästy suomennos omenaviinietikka etiketti päälle. Tuo bragg on ilmeisesti parhaimpia pulloja mitä on saatavilla, on sakkasta, ennen käyttöä ravistettava kunnolla.

1515861492586Netistä luin millainen mahdottoman hyvä terveyspommi tää on, parantaa kaikki olemassa olevat ja tulevat taudit jne… Joten pakkohan se oli ettiä luontaistuote kauppa ja kyseinen pullo, tuo pullo maksaa n.12€.

No mitäs se sitten on. Aloitin testauksen 1.12.17. Otan aamuisin veteen sekoitettuna kaksi teelusikallista. Ja ei ole hyvänmakuista, sen takia muki on nykyisin vaan puolillaan vettä. Okei, en ole sairastellut niin paljoa kuin yleensä ja kipeä olo kestää lyhyemmän aikaa eli ilmeisesti on vaikuttanut positiivisesti vastustuskykyyn. Kuin myös vatsa kiittää, refluksi ja närästys on vähentynyt huomattavasti. Ärtynyt suolistoni on myös paremmassa jamassa. Tuote sisältää paljon vitskuja, hivenaineita, yms.. mikä on hyvä minulle kun en käytä mitään vitamiineja tai lisiä. No sitten iho ja hiukset, täähän parantaa siis nekin 🙂 Koska olen saanut perinnöksi yhtä jos toista ongelmaa niin ihoni on atooppisen ja psorin väli maastoa. Iho on pärjännyt hyvin perusvoiteilla eli ei ole tarvinnut turvautua kortisooniin. Päänahka ei oo läpässy testiä, eli vieläkin nahka lähtee, mutta enimmäkseen otsan yläpuolelta, niska on rauhoittunut. Tosin en tiedä miten kävisi jos ulkoisesti laittaisi päähän, enkä kyllä lähde vielä koittamaankaan. Tästä voisi tehdä myös kasvoveden, 50:50 suhde. Auttaa akneen ja parantaa ihoa. Sitä ajattelin koittaa kyllä, ei siis meikin poistoon tai kasvojen puhdistukseen vaan kasvovedeksi puhdistuksen ja rasvauksen väliin. Toimii kuulema myös laihdutuksessa, mutta pelkkä litku ei laihduta, kyllä siinä ite pitää töitä tehdä.

En tiedä kuinka paljon ihmiset tuota lotraavat kun heillä hupenee pullo nopsaan. Meillä tosiaan joulukuun alussa pullo otettu käyttöön, mies käyttää myös ja veikkaan että loppu pullo kestää kyllä tämän kuukauden loppuun asti. Suositus taisi olla kolme ruokalusikallista päivässä, kaks teelusikallista taitaa vastata kutakuinkin yhtä ruokalusikallista. En kyllä näe tarvetta että enempi pitäisi ottaa.

No sitten seuraava ongelma, mitä tämä tekee hampaille. Vie kiillon, ime pillillä kiilto pysyy. Ite hörppään litkun mukista ja perään juon pelkkää vettä vähän purskuttelen suussa. Enkä syö heti perään mitään. Sopivasti on tän kuun lopussa hammastarkastus, katotaan mitä täti sanoo. Takahampaista on kiille jo vähän kulunut, kiitos refluksin mutta jos muutkin hampaat on kärsiny tästä niin sitten tulee pilli käyttöön.

Että semmonen puteli se, jos enempi kiinnostaa tuotteen sisältö tms niin google laulamaan.

Mukavaa lauantai-iltaa!