Entertaiment

Terveellisesti?

Ja ties kuinka monennetta kertaa meikku vetää terveellistä ruokaa. Ajatuksena saada ainakin 5 kiloa pois. Ihan vaan sillä että nykyinen vaatekaapin sisältö menisi päälle eikä näyttäisi nakin kuorelta.

1517139115560 Wokki vihanneksia, ne on oikeesti hyviä. Lisukkeeksi tuohon paistoin uunissa kanaa. Hyvin meni, nälkä lähti ja kaikkee. Illalla kömmin sänkyyn ja mulla on tapana sängyssä selailla nettiä tai kattoa jotain ohjelmaa. Unta saa aina odottaa useamman tunnin. Niimpä tänäkin yönä, kello 00.30 iski ihan jäätävä karkin himo. Ei auttanu kun vetästä vaatteet päälle ja sunnistaa kohti huoltsikkaa herkkuja ostamaan. Tuo makean himo on ihan järkky, välillä menee pitkiä aikoja etten kaipaa herkkuja ja sitten kun kaipaan niin sitä menee ihan mieletön määrä.

No mutta painoon tuo ei oo vaikuttanu millään lailla. Hankalasta painon pudotuksesta saa varmaan kiittää kilpparin vajista, enkä siitä jaksa stressata tässä vaiheessa sen kummemmin. Ensi kuussa olisi tohtori käyntiä, teen sen jälkeen uusia suunnitelmia tarpeen mukaan.

1517139168009

Mikä ihana valoilmiö täällä olikaan yks päivä. Aurinkoiset päivät voi laskea yhden käden sormilla. Jatkuvasti synkkää, pimeetä, sataa joko räntää tai lunta. Koirien kanssa kiva lenkkeillä kun hiekottaja on tainnut olla lomalla, oon tehnyt sellaisia kevätjuhlaliikkeitä  etten itekkään tiennyt olevani niin notkea 🙂  Mutta perjantaina ja lauantaina täällä oli kolme astetta lämmintä, tammikuussa! Lauantaina kiireesti mentiin purkamaan meidän terassina toimiva teltta, juuri kun oli saatu purettua alkoi tihkuttaa jäätävää vettä. Nyt on kuitenkin teltta purettu, pesty ja vielä pitäis pakettiin laittaa. Ens viikonloppuna teltta lähtee uudelle omistajalle, mikä parempi treffaus paikka kuin ikean piha. Tietää jo mihin teltasta saatavat rahat menee 🙂 Tyttö toi mulle viime käynnillään ikean kuvaston mitä voin selailla jo valmiiksi ja onhan siellä kaikkea kivaa. Paitsi sitä valkoista nahkasohvaa mitä olen yrittänyt metsästää jo vaikka ja kuinka kauan. Missään ei tunnu olevan mieleistä kohtuu hintaan. Mitään tonnin sohvaa en viitti koiraperheeseen ostaa, vaikka koirat ei ole sohvalla niin eipä sitä tiedä kuinka makeasti siinä nukutaan kun ollaan poissa kotoa. Vielä pitäisi selvittää kumpi on kestävämpää, oletetaan että koirat hiipii salaa sohvalle, nahka vai tekonahka. Onko kellään kokemuksia?

Nyt tekemään päivän hommia että kerkee kasilta seuraamaan joko on presidentinvaalit ohi vai tuleeko toinen kierros.

Leppoisaa sunnuntaita!