Uncategorized

Step by step akryylikynnet

                                                                                                       

Tilasin muinoin akryylikynsien teko-ohjeet, ajattelin jos siellä olisi jotain tärkeää tietoa kynsien rakenteesta. Ohjeet oli kuitenkin pettymys ja toivon ettei kukaan niillä ohjeilla tekisi kynsiä, annoin tästä myös palautetta myyjälle. Ohjeet oli tosi puutteelliset, sillä ajattelin jakaa teille enempi tietoa akryylikynsien tekemisestä.

Kaikkein tärkeintä hygienia. Pese kädet saippualla kunnolla ja desinfioi halutessa. Työnnä kynsinauhat taakse, esim. ruusupuun tikulla. Karhenna viilalla omista kynsistä kiilto ja rasva pois. Puhdista kynnet cleanerilla tai desinfiointi aineella. Kynsiä rakennettaessa voit käyttää tippejä, dual-muotteja tai perinteisiä muotteja. Itse suosin perinteisiä muotteja. Jos käytät tippejä, ole tarkkana tippien kanssa ettei jää ilmakuplia, viilaa tippien rajat hyvin. Dual-muottien käytöstä löytyy varmaan youtubesta kuvalliset ohjeet, itse en osaa lyhyesti selventää kun en paljoa ole niillä tehnyt. Tavallisilla muoteilla tehtäessä ole tarkkana että muotti menee hyvin oman kynnen alle, jos ei istu hyvin voit leikata muottia hieman kynnen muotoiseksi.

Kynsinauhat on järkyttävän näköiset, tiedän. Vasemmassa kuvassa (olen puhdistanut kynnet cleanerilla ja laittanut jo primerin) on muotti asetettu ja akryylillä kynnen muotoa alettu rakentamaan. Muotin kun ottaa pois niin kynnet ei ole oikean muotoiset ennenkuin on viilaa niille näyttänyt. Oikealla kynnet viilattu haluttuun muotoon ja pinta tasoitettu. Ala vasemmalla tehty valkoisesta akryylistä ranskalaiset kärjet ja oman kynnen päällys osa täytetty akryylillä. Kynnen tasoitus viilalla, stressipisteen löydät helpoiten kun painat kynnen kärkeä alaspäin, tulee kynteen vaaleampi kohta, tähän kohtaan tulee laittaa akryyliä enemmän.

Kun kynnet on viilattu haluttuun muotoon ja massaa on tarpeeksi, pyyhi jälleen cleanerilla. Tämän jälkeen voi lakata tai laittaa geelilakkaa kynsiin. Itse olen tilannu värigeelit ja teen lakkaukset ja koristelut niillä. Esim. täällä edullisia värigeelejä


Kynnet rakennan nded:in tuotteilla mutta koristeluissa ja väreissä käytän edullisempia tuotteita.

Tällä kertaa tein syksy kynnet, pirteät värit ja huomaa peukaloissa on oikeat mini koivun lehdet 🙂