Entertaiment · Lifestyle

Seli seli…

Mulla on ollut tässä kovasti puuhastelua ettei ole kerennyt kirjotella, ja pah, onhan tässä puuhastelua ollut mutta olisi kerennyt kirjoittaa. Kovasti on tekosyitä, tosiasia on se että en ole jaksanut kirjoittaa. Olen välillä laiska eikä aina huvita.

Huolsin kynnet ja tein tylsät yksiväriset kynnet, mätsää kuitenkin varpaiden kynsiin 🙂 Koirista napsinu muutaman kuvan ja niinkuin näkyy niin Sagaakin laiskottaa 🙂

1526846255024Äitienpäivä oli ja meni, en juhlista sitä mitenkään koska minulla ei asu lapset kotona. Kuvat esikoisestani on otettu noin 15-16 vuotta sitten kun tulin ensimmäistä kertaa äidiksi. Jännä, tuntuu että ite on samannäköinen edelleen mutta tyttö on kasvanut jo melkein aikuiseksi. Täyttää ens kuussa jo 17 vuotta. Päivittäin ollaan yhteydessä mutta ei se korvaa sitä etten näe häntä joka päivä tai viikko. Ei ole helppoa olla etä-äiti.

 

Ostettiin uusi tila-auto, jolla oli aikomus reissata kesällä ympäri suomea. Eli chevrolet trans sport. No sit meillä olikin yhtäkkiä niitä kaksi. Pongasin näppärän asuntovaunun ja menin ostamaan sen. Mies pongasi kanssa pienen vaunun sopivaan hintaan, eli oli sit pakko alkaa vähentämään kalustoa. Toinen auto myytiin pois. Eli meillä on nyt tila-auto ja kaksi vaunua, ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Nyt ollaan tehty vaunu remonttia aikalailla joka päivä.

1526846424269Siinä se mun solifer nyt sitten on, neljä puol metriä pitkä. Olen tyytyväinen vaunun omistaja. Tästä enempi myöhemmin. Eka rempataan solikka ja sen jälkeen miehen pieni thomson t-line. Molemmat kaipaa kokonaan täyden remontin. On siinä puuhastelua tälle kesälle, onneksi ei ole kiire mihinkään.