Uncategorized

Ruttuturpa tuusaa

Käyn paljon kirppareilla tekemässä löytöjä. Sagalla on ollu paljon perus kumileluja ja palloja, jotkä hän tykkää tuhota hetkessä. Pitkään hällä oli lasten teletubsi pehmolelu jota kuljetteli paikasta toiseen. Siis useita kuukausia. Eräs päivä se oli sit kuitenkin suolistettu. Nyt löysin kirpparilta hälle pullean pehmopossun, sitä oltiin niin iloisia. Saga heitteli possua ympäri kämppään ja yöks otti possun sänkyyn nukkumaan.

Jep, tän näkönen possu on nyt kun sillekin kävi köpösti

Miten voi possussa olla noin paljon fyllistä? Olihan se toki pullea mut silti. Nyt on enää jäljellä pelkkä kuori, mutta sitäkin vielä kuljetellaan 🙂

Sit kävikin semmoinen homma etten kyllä itekään tiedä mitä kävi. Ruttuturvalta lähti rutut pois ja pääturpos, tai silmät ja kuono. Kello oli yö, päivystävä ellä ei vastaa puhelimeen, mitä mää teen? Mietin kaikki vaihtoehdot ampiaisista kyykäärmeisiin. Annoin sit kyytabletin ja kipulääkettä, turvotus alkoi onneksi vähän laskemaan. Pari tuntia kuitenkin tarkkailin että hengitys kulkee, ennenkuin ite uskalsin käydä nukkumaan.

Aamulla turvotusta oli vielä hieman jäljellä, annoin varuiks vielä toisen kyytabletin. Turvotus laski kokonaan ja Saga näytti taas itseltään. Paitsi että sitä otti joku päähän niin kovasti että kävi Daisyn kimppuun. Daisyn onni että on pieni ja vikkelä, ei tullut kuin pintanaarmu kaulaan. Pari päivää pidettiin koiria silmällä ettei ne jääny mihinkään kahdestaan. Tämän jälkeen molemmat oli kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kuulin että voisi olla hormooneista kyse, mutta se taitaa jäädä mysteeriksi. Sen tiedän ettei tuollaista tapausta tähän talouteen enää ikinä, kiitos.