Uncategorized

Remppa Reiska

Me asutaan rivitalossa ja nämä asunnot on joskus muunnoin ollut opiskelija/solu asuntoja, huoneiden ovissa on numerot ja lukotkin taitaa useammissa olla. Meillä on kolme makuuhuonetta ja tupakeittiö. Yksi huoneista on minun työhuone, teen siellä kynsiä, ompelen ja muita askartelu hommia. Huoneen pääasiallinen väri on pinkki ja valkoinen. ( Paitsi tällä hetkellä kun siellä roikkuu katossa kuivattamo, kuivatan kaikkea mahdollista kanille talveksi). Toinen huone on mieheni ns. isännän huone, siellä on antiikkiset sohvakalusteet. Isännän ja emännän tuolit kaikkine ihanineen puukaiverroksineen. Huone ja kalusteet on vihertäviä. Kolmas huone on makuuhuone, jonka seinät on vaalean siniset. Ja sitten tupakeittiö, kaksi seinää violettiä ja yksi seinä joku viininpunainen sävy. Juu, maalaaja on tainnut todella rakastaa värejä. Violetti on toki hyvä väri, pidän siitä itsekin mutta kohtuudella. Mielestäni yhdessä huoneessa riittää yksi värikäs seinä.

Tuon epämääräisen värisen seinän olen yhteen kertaan maalannut valkoisella, vasemmalla näkyy kuinka tumma väri oli. Valkoseen maaliin ei ollut sekoitettu mitään sävyä sekaan, virhe. Huono peittävyys, onneksi peitty kahdella kerralla, koska tuo maalaaminen tiiliseinään on hermoja raastavaa, telalla ei tee mitään kun ei mene uriin joten tiili kerrallaan maalasin, pensselillä.

Alemmassa kuvassa vihdoin valmis. Ei tuossa loppu viimein niin kauan mene mutta pitää odotella aina edellisen maalikerroksen kuivumista. Olen tyytyväinen, huomattavasti avartaa ja näyttää mielestäni siistimmältä. Oikeassa kuvassa näkyy hieman viinipunaista seinää, luonnon valossa kuvattuna.

Syksy ja kylmyys alkaa hiipiä jo tännepäin joka tarkoittaa sitä että saa polttaa kynttilöitä. Takapihalle on jo asennettu pihavalo ja kohta pitäisi alkaa laittamaan terassi/teltta talvikuntoon. Iines on jo hoitanut oman osuuden pihahommista, on katkonnut kaikki monivuotiset kukat jotka kuuluu syksyllä leikata matalaks 🙂

Unohtamatta tietenkään että Iines yritti toimia sähkömiehenä. Mun läppärin laturi, dääm… Olisi ennemmin purrut puhelimen laturin kun niitä on enempi. No onni on taitava mies <3 ja taas pelittää.