Entertaiment · Lifestyle

Rakennelmia

Tää remppa-reiska on ollu taas vauhdissa. Ostin Jysk:istä uuden tv-tason, joka oli pahempi koota kun ikean palapelit.

1518513638117Kaikkia osia oli tasan sen verran ku ohjeessa luki, joten kaikkien piti osua kerrasta oikeaan. Yks nippeli meni vahingossa väärään reikään ja olipa homma saada se pois sieltä.

Tarkoituksena on uusia myös matot lattiaan eli tuo häräntalja saa lähteä alta pois. Mut voi olla että koirat on erimieltä kun se on heidän lempipaikka kölliä olkkarissa. Kun sohvalle on edelleen kielto ja makuuhuoneeseen ei voi mennä jos me ollaan olkkarissa 🙂 Seurapiiri koiria.

1518869743660

 

Tässä neidit sitten tyytyväisenä taljalla pötköttää. Daisy kaipaa pehmuketta alleen, ei voi pelkällä matolla pötköttään 🙂

Vielä en ole löytnyt mistään sopivaa lattiatyynyä, sopiva olisi fatboy, likaa hylkiva, voi pyyhkiä puhtaaksi mutta hinta on ihan liikaa mun budjetille kun tulisi kuitenkin koiran pediksi. Ei sillä, koirille haluan kuitenkin parasta, mutta mieluummin ostaisin käytettynä.

1518869787573Ystävänpäivä kynnet, huollon tein ekaa kertaa itselleni polyakryylilla. Kynnet ollu nyt kuus päivää eikä oo yhtään ilmaantunut tai muutenkaan kärsiny, eli tähän mennessä toimiva tuote. Katsotaan tilannetta uudestaan viikon kahden päästä kun on seuraavan huollon aika. Positiivista on että polyakryyli ei haise! Vaikka rakastankin tehdä akryylillä niin valitettavasti se käry on ihan jäätävä ja vaikka kuinka teen eri huoneessa ovi kiinni ja ikkuna auki, niin kylläpä kummasti koko kämppä käryää ja haju ei haihdu ihan hetkessä.

1518869913056

 

Posti-Pate toi mulle tälläisen ihanuuden <3          Ihan oikea postikortti, harvoin näitä enää tänäpäivänä lähetellään muualta kuin ulkomailta. Mutta ihana kummityttöni muisti mua kortilla ja vielä ihanammalla tekstillä. Ite oon tosi huono pitämään yhteyttä juuri kehenkään, muka aina niin kiire. Sovittiin kuitenkin ens kesälle treffit, pienen loma reissun merkeissä.

Mutta nyt Suomen peliä. Kiitos ja moi