Lifestyle

Ongelmaa ilmassa

Muutettiin tähän kämppään vuoden alusta, enkä oo vielä saanu sisustusta mieleiseksi joka toisaalta voi olla hyvä asia. Alan epäillä että täällä on jotain kosteusongelmaa. Hometta ei ole sen huomaan kyllä heti kun olen sille allerginen, kurkku ilmottaa välittömästi. Olen ollut tän vajaan pari viikkoa tosi tukkoinen, voi olla flunssaa mutta voi olla muutakin. Olen nyt ulkoiluttanu imuria päivittäin, lähtee ainakin elukoiden karvat. Kävin ostamassa allergia lääkettäkin varmuudeks jos on sisäilma ongelmaa. Eilen illalla nukkumaan mennessä kaikki oli hyvin, yöllä heräsin siihen kun on taas niin tukossa ettei happi kulje. Täytyy vaan ootella ja katella pari viikkoa mitenkä tää olo menee. Jos ei mee ohi niin sitten olis jälleen muutto edessä. Siinä mielessä hyvä etten ole kerennyt uutta sohvaa ostaa, eipähän ainakaan siihen tartu mikään allergisoiva. Muut huonekalut lähtee pyyhkimällä puhtaaksi. Ärsyttävää ja inhottavaa, mää kuitenkin tykkään tästä asunnosta.

1516012017580Hyvä mieli tulee aina kynsiä laittaessa. Ja varma nenän aukasu litku on akryylineste, käryää niin vahvasti.

Ajattelin tehdä vaan pikahuollon mutta kyllä siihen helposti saa pari tuntia vierähtämään. Osittain johtuu huonosta uunista kun ajattelin etten sitä paljoa tarvii ja ostin sellaisen mini-mallin, oliskohan ollu led-uuni. Nyt tilasin kuitenkin normaalin uv-uunin. Ei tarvii noita värigeelejä niin kauan uunittaa.

Tein muutenkin tosi paljon löytöjä ebaystä. Tai mun löydöt on sellasia että saatan iltaisin selailla siellä kaikkea mahdollista ja tallentelen niitä sitten omalle listalle. Yleensä kynsi juttuja ja koruja. Sitten kun listalla alkaa olemaan kivasti kaikkea niin laitan tilaukseen, osan tietty poistan kun tulee laitettua ihan oikeesti turhaa tavaraa. Voi, kyllä on varmaan posti-pate tyytyväinen kun roudaa toistakymmentä pakettia 🙂