Entertaiment · Lifestyle

Nörtteily asioita

Mulla on ollu kotisivut one.com:in kautta, jonka kautta luulin pyörittäväni myös tätä blogia. Aloin sitten nörtteilemään ja tutkimaan asiaa niin eihän se mennytkään ihan niin. Domain mulla on muualta ostettu ja blogia teen wordpress alustalla. Niin, mitä sitä turhasta maksamaan, johan kerkesin vuoden maksaan sitä. Täytyy nyt katsoa josko tää toimisi ihan näin tai sitten ostan wordpress:iltä alustan.

1542122611572

Marraskuu on ollut ankeata aikaa, eikä yhtään helpottanut se että, isän kuolinpäivä oli heti isänpäivän jälkeen. Ajatella, siitäkin on jo neljä vuotta enkä oo kertaakaan vielä pystynyt menemään hänen haudalle. Parin viikon päästä tulee vuosi siitä kun pappa haudattiin. Arkoja aiheita mulle vieläkin, tuskin ikävä ja kaipuu menee ikinä kokonaan pois.

Pilli voi hyvin, siitä on tullut Daisyn kanssa ihan parhaita leikkikavereita. Tyttäreni ryösti Pullan heille asumaan. Ilmeisesti hyvä ratkaisu, koska Pulla, entinen arkajalka, puoliksi villikissa, on kotiutunut sinne erittäin hyvin eikä ujostele enää ollenkaan.

Erinäisten syiden seurauksena asutaan nyt rivitalossa. Joo olen nainen ja muutan mieltäni usein, tiedän 🙂 Ja taas alkoi huonekalujen haaliminen. Edellis kerrasta viisastuneena ei olla ostettu kaikkea uutena vaan kirppiksiltä. Ajattelin kokeilla josko musta olisi sen verran hortonomiksi että huonekasvit pysyis elossa, aiemmin olen osannut tappaa ne tosi tehokkaasti.

Ja tosiaan mies kävi ostamassa koiran. Saanen esitellä vauvan, Taiga, 14 vko, sekarotuinen. Kovasti opetellaan talon tavoille. Ja voin ylpeänä kertoa että on ollut yksi yö ettei hän ole pissinyt lattialle 🙂 Päiväsaikaan ei vahinkoja tulekaan kun pääsee takapihalle useasti. Tytöt on ottanut uuden tulokkaan hyvin vastaan eikä ole mitään äksidenttejä sattunu. Saa olla ite varuillaan, jos ei ole Pillin terävät kynnet ihossa niin on Taigan naskali hampaat ja voin kertoa molemmat on yhtä pahoja 😀

1542122837670