Entertaiment · Lifestyle

Mun koti on täällä

Nyt olisi tämän kesän reissut reissattu meidän osalta. Ostettiin vuosipaikka vaunulle ja meille, tuttu mesta ja perus palvelut toimii vuoden ympäri. Osa lomalaisista alkaa jo palata koteihinsa ja täällä alkaa leirinnän suhteen hiljenemään.

Ensimmäinen ilta täällä jäin ihan kuuntelemaan ääniä, tai siis kun ei ole niitä ääniä. Ihanan hiljaista ja rauhallista. Ei tuu ikävä niitä teinejä jotka yöt toistensa jälkeen kaahailee ja paukuttelee putkiaan. Eikä tuu myöskään ikävä sitä joka kuukauden vuokran maksua. Kausipaikan maksun jälkeen ei tule enää kuin sähkölasku, ilmeisesti kuukausittain.

1533920288578

Ollaan saatu nauttia ihanasta ilmasta, ei oo montaa sade päivää sattunut meidän loman aikaan. Vihdoin ja viimein pääsin uimaankin ja hitto oli lämmintä vettä! Tänään käytettiin toisen kerran koiria uimassa, tai Daisy ui, Saga kahlailee kun ei osaa uida. Mää luulin että koirat osaa uida valmiiksi mut ei Saga ainakaan. Ekalla kerralla Sagan vein syvemmälle uimaan niin se uppos pinnan alle, onneksi ei jäänyt mitään traumoja ja suostuu vielä järveen kastautumaan. On ollut koirille kyllä aika tappo kelit.

Nyt meillä on etuvarustuksena näkösuoja ympärillä ja kevyt markiisi päällä. En tiedä kuinka kestävä markiisi on, onko lie pötköllään jo ekalla kunnon vesisateella. Täytyy tuumailla syksyn tullen sitten uudestaan että ostetaanko tuohon etuteltta vai pyrkiskö pärjäämään näillä. Kuka tietää millainen talvi on tulossa kun kesäkin ollut suotuisa. Mun fibro kiittää näitä kelejä, ei kolota läheskään niin paljon kuin vilposella. Ja uiminen, painottomuuden tunne, ei säre eikä kolota. Saunomisen olen joutunut lopettamaan jo ajat sitten, niin ja mää rakastan saunomista mutta pakko mennä kehon ehdoilla 🙁  Ja täällä vielä pääsisi saunaan 4 krt/vko, kuuluu vuosipaikan hintaan.

Kylläpä tulee sekavaa tekstiä, mut minkäs teet kun on päässä taas liian monta välilehteä auki. Yrittää muistaa asioita, jos en kirjoita ylös niin varmasti unohdan oitis. Mää oon nimenny tän mun muisti katkos/pätkimis ongelman alias-peliksi me ollaan jo tosi hyviä miehen kanssa tässä, hän tietää mitä tarkoitan vaikken saa sanottua 🙂

Hyvää viikonloppua!