Entertaiment

Masentava marraskuu

Pikkusen lunta, vähän räntää ja paljon vettä. Kyllä on suomen talvi niin ihana ja valkoinen. Ei sillä että lunta kaipaisin, mutta nää kelit on ihan perseestä. Mini ei kulje ulkona mihinkään, koska hänen on kylmä, vettä sataa ja tassut kastuu. Sagaa ei moiset haittaa ollenkaan ja sen huomaa kyllä sit tassun jäljistä sisällä. On se vaan niin ihanaa kun on opettanut koirat nukkumaan sängyssä, varsinkin narttu koirat. Sagalla alkoi juoksut, ihanaa nyt on sänky kuin teurastamo, onneks on pesula tien toisella puolella. Toivottavasti minillä ei taas ala myötätunnosta.

Vähän kynsi hommia duunaillu ajankuluksi, vasemmat omat ja oikeat tytön. Tyttö käy kerran, kaks kertaa kuukaudessa kotona ni on ihan hyvä huoltoväli.

1511363226976  1511363072482

Taas kerran kattelin youtubesta videoita ja bongasin sieltä magneetti ripset, eli yksi ripsirivi omien päälle ja toinen rivi omien alle, magneeteilla pysyy paikallaan. Kuulostaa helpolta ja nopealta ratkaisulta, mulla on omat ripset niin lyhyet enkä halua pidennyksiä laitattaa niihin koska tykkään pestä silmät hankaamalla lian pois.

 

1511363025629

Aika näppärän näköset eikö vaan. Kertaakaan en oo niitä silmiin vielä saanu laitettua. On käytetty pinsettejä ja ties mitä, mutta en vaan onnistu saamaan paikoilleen. Kylppärissä peilin edessä yritän tuusailla, ainut positiivinen asia tähän mennessä ettei ne oo hukkunu ku jää magneeteista roikkumaan peilin eteen 🙂

Tänään kävin jo ostamassa ripsiliiman tavallisiin ripsiin, jos nyt sattuu että nuo jää pölyyntymään kaapin pohjalle. Tai sitten laitan hieman ripsiliimaa tuohon keski kohtaan…

 

 

Yllättäen wordpressissä jokin ongelma ettei kirjotukset mene sinne kohtaan minne niitä haluan, kuvat menee miten sattuu ja mitä vielä. Täytyy yrittää laittaa palautetta josko saisi hieman hienosäätöä tähän ulkoasuun.

Jatketaan taas, täytyy alkaa duunailla muita hommia.