Entertaiment · Lifestyle

Lasten tauti iski

Kävin koirien kanssa uimassa, rannalla oli hyvin tuulista ja niinkuin arvata saattaa niin pongasinpa itelleni flunssan. Onneksi oli jääkaapissa anopin tekemää kuusenkerkkää, ja tervehdyin hyvin. Tai hyvin ja hyvin, alku viikosta alkoi toista korvaa särkemään ja kuulokin tuntu olevan vähän heikompaa. Eilen sitten rohkastuin ja soitin lääkärille että tarviin antibiootit, mulla on korvatuhelus. Korva on sen verran kipeä ettei sitä voi tyynyyn laittaa, empähän herää mihinkään ääniin, kuuleva korva on tyynyssä ja toinen poissa pelistä 🙂

Tässä mun eväät, läppäriltä c morea ja droppia nassuun.

1534505247413

Viime viikolla tein kynsihuollon, ajatuksena laittaa pirteitä värejä. Huom. monikossa, jopas tulikin värikkäät ja monipuoliset kynnet 🙂 Pitäis tikutella erilaisia koristeluita ja värityksiä valmiiksi niin ei tarvii sit pähkäillä mitä kynsille tekisi. Paitsi että tuskin niitä katsoisin kuitenkaan ja säveltäisin monta tuntia kynsiä ja mitä ihmeellisimpiä kuvioita tms..

Mää olen nyt käyttänyt tuota Nikonin uutta kameraa minkä mies mulle lahjoitti. Viime viikolla kuvasin taivasta kun oli niin mageen näkönen. Kyllä tuo kamera on vaan hyvä. En oo vieläkään tehny siihen omia asetuksia, vaan vedän sillä automaatilla. Kuvankäsittelyllä hieman retusointia ja thats it!

Olisin halunnut kuvata ukkosta. Uutisissa oli että 99% varmuudella sataa ja ukostaa. Me sit kuuluttiin siihen 1%, täällä ukkonen vähän jyrisi ja vettä tuli n.10 minuuttia. Mitäpä siinä sitten kuvaamaan. On kuitenkin ollut mahtavan värinen taivas, tykkään.

Mukavaa vkonloppua!