Entertaiment · Lifestyle

Kynsikoulutusta

Viimeaikoina on tullut kovasti mietityttyä sitä mikä musta tulee isona. Terveyden kanssa on ollut riittämiin ongelmia ja sairaslomaa on pidetty. Lääkäreillä ei tunnu olevan hoitokeinoa tai innostusta sitä edes etsiä.

Palaan rakkaan harrastukseni pariin ja olenkin nyt suorittanut muutaman kurssin. Oplex careers, Nail Technician englannin kielinen kurssi, ihan mielettömästi tietoa kynsistä, kynsisairauksista ja kaikesta mahdollisesta, materiaalia on noin 60 tuntia eli ei mene rahat todellakaan hukkaan. Tässä kurssissa oli lopussa koe, 50 kysymystä ja 60 minuuttia aikaa vastata. Suosittelen, ja tosiaan materiaalia pääsee lukemaan ja kertaamaan vuoden ajan maksupäivästä, kertaus on opintojen äiti 🙂

Toisena aloin etsimään itselleni tuoteperhettä jota alan käyttämään. Aiemmin olen siis tehnyt NDED:in akryyleilla, mutta se mietokin monomeri on kamalan hajuista joten teen akryylejä enää satunnaisesti. Löysinkin sitten juuri Suomeen saapuvan LoveNess merkin ja tuotekoulutus jotenkuten samalla suunnalla missä asun. Sinne siis.

Nokka kohti Tampereen kehräsaarta. Koulutus oli aivan mahtava, meitä oli pieni porukka ja mukava kouluttaja. Tutustuttiin tuoteperheen syntyyn ja materiaaleihin. Mitä mahtavia värejä, geelilakkoja, painteja, hileitä, folioita… Jos olisin roope-pekka niin olisin varmaan tilannut ihan joka ikisen purnukan 🙂 Mutta järki päässä ja muistelemaan kuinka mulla on ja mitä kotona valmiina.

1521929003361

Kouluttaja antoi hyviä vinkkejä toimintaan ja mikä parasta tuki on aina saatavilla, Suomeen tulee jossain vaiheessa vielä lisä koulutuksia joten olen varmaan mukana jokaisessa mihin vaan satun pääsemään. Koristelu kurssi kiinnostaa kanssa ihan mielettömästi.

1521756160355Perus ranskalaista testaamaan heti kotona. Nimettömässä on kouluttajan tekemä reversed -ranskis ja muut oon tehny vapaalla ja vakaalla kädellä 🙂

Itelle tietysti heti rankkaan testiin ja laittamaan laminaattia lattiaan, yksikään kynsi ei ottanu yhtään damagea vaikka ihan tarkoituksella olin suojelematta niitä, eli pisteet kotiin. Onhan nämä toki lyhyemmät mitä mulla yleensä on mutta olen tyytyväinen. Ja hei, taitaa olla myös ensimmäiset geelikynnet mitkä olen tehnyt muoteilla, heippa vaan tipit, ei tuu ikävä.

Seuraavana olisi ohjelmassa miettiä oman työhuoneen sisustusta, ainut huone mitä meillä ei ole rempattu. Huoneen tulee olla yleis ilmeeltään siisti mutta pitäisi toimia myös vierashuoneena.

Houston we have a problem! Pöytäasiat olen jo ratkaissu ja tuolitkin puoliks, eli mulla on tuoli asiakkaalla ei 😀 Tavaroiden säilytys asioita olen jo hommannu. Mutta valaistus, nykyinen akvaario lamppu ei ehkä ole kaikkein toimivin. Luultavammin pöydän yläpuolelle kirkas kattovalo ja pöytään kiinnitettävä lisävalo.

No sit päästäänkin jo seuraavaan ongelmaan, eli millainen yrittäjyys muoto on järkevin? Apuja otetaan vastaan enemmän kuin mielellään. Kevyt yrittäjyys, toiminimi, sivutoiminen yrittäjä??? Kyllä, google on ollut ahkerassa käytössä.