Uncategorized

Kynsikamat

Kaikenlaisia kynsijuttuja on tullut kerättyä. Säilytys on ollut pieni ongelma, mutta ratkaisimpa sen näin.

dav

Eli perus työkalupakki, paikallisesta sekatavara talosta. Aika karun näkönen joten täytyy sitä vielä hieman tuunata. Timantteja ja blingiä ni johan näyttää enemmän multa.

Löytyy yhteensä 5 lokeroa. Toisella puolella on värigeelit, maalit, tarrat ja timanttihyrrät. Jouduin värigeeleihin laittamaan kansiin värin että tiedän mitä sisältää, ompa siinä ajatusta ollut kerrakseen ettei purkissa ole väri mainintaa. Nämä kaikki on siis halpis versioita. Ja hyvin on toiminut.

Toisella puolella on siveltimet, viilat, puutikut, yms. Alemmassa lokerossa on Kaikki kimalteet ja muutamia akryylivärejä. Pohjalle tungin jauheet, liimat, bufferit, nesteet, tipit ja poran osat. Näistä kanssa on kaikki muut halpiksia paitsi akryylijauheet ja nesteet. Otin nyt kokeiluun miedomman akryylinesteen, eipä siinä hirveesti eroa ollut.

Postista odotan vielä saapuvan pienemmän led-uunin, uv-uuni ei tuonne mahdu mitenkään päin 🙂 AliExpressin linkin olen laittanut tuonne, koska sieltä löytää edullisesti kaikkea maan ja taivaan väliltä. Laitoimpa sinne tilausta taas menemään, palataan näihin kun tuotteet saapuvat.

2 vastausta artikkeliin “Kynsikamat

  1. Empä ookaan keksiny meikeille työkalupakkeja, Kiitos vinkistä. Niitähän on tosiaan kaikenlaisia lokerikkoja olemassa

Kommentointi on suljettu.