Entertaiment · Lifestyle

Kohti Kuopiota

Meidän piti maanantaina lähteä ajamaan kohti kuopiota. Kävikin niin kivasti kun siinä olin pakkaillu vaunun täyteen tavaraa ja oltaisiin oltu lähtövalmiita. Vaunu päätti ettei olekaan valmis, ei tullu ajovaloja ollenkaan. Eilen tutkiskeltiin kaikkia mahdollisia ja mahdottomia paikkoja, eikä mitään. Biltemasta haettiin uusi töpselipää, ei apua siitäkään. Kerran jos toisen meinas hermo paukkua, vettä sato ja oli jäätävän kylmä. Nyt valot toimii silleesti kivasti että ajovaloja ei ole edelleenkään, vilkut ja jarruvalo toimii.

1529495591139

Eilen illalla päästiin sit loppu viimein kuopioon. Ja jottei liian helpoksi mene, niin mistään ei löytynyt matkaparkkia josta olisi saanut sähköä vaunuun. Ei muuten mutta mulla oli märkiä pyykkejä mukana, olisi kuivunut kivasti patterin pöhistessä (en enää pese pyykkiä paikassa missä ei ole kuivausrumpua). Oli hieman viileä ja kostea ilma vaunussa. Jäätiin sitten 24/7 abc:lle yöparkkiin. Aamusta sovittuun palaveriin. Nyt ollaan ikean pihassa parkissa ja mietin kovasti että kävisinkö ostamassa sängynalus laatikoita samalla kun kerta täällä ollaan.

Eipä se elo ole aina helppoa tienpäällä, varsinkin jos ei ole kunnolla tehnyt tarkistusta kaikesta mahdollisesta. Nytkin olisi ollut ainekset isompaan vaurioon kun yöllä on pimeää, ja meillä ei valoja… Nyt netti surffailua, aurinkopaneelit vai aggregaatti.

Hyvää ja kosteaa juhannusta!