Uncategorized

Karavaanari kaipaa tielle

Vajaa vuosi sitten luovuimme asuntovaunusta, jossa asuimme puolisen vuotta vuosipaikalla. Vuosipaikka oli mahtava, saunassa sai käydä neljä kertaa viikossa, pyykin pesusta joutui muutaman lantin maksaa.

Asuntovaunu itessään oli edukas, koska kosteusvaurio. Purimme puolet sisuskamoista pois ja uudet tilalle, laitettiin myös foamit kun oli tarkoitus tehdä talviasuttava vaunu. Perälle tehtiin kiinteä 120cm leveä sänky, sängyn alla runsaasti tavaratilaa. Kaasu vehkeet otettiin suosiolla pois ja sähköä tilalle. Jääkaappi ja mikro rakennettiin pysyvästi kiinni, kahden lieden hella. Lämmitys pattereilla. Jes, vaunu valmis ja vuosipaikalle. Mikä tarkoitti meillä sitä että myytiin koko omaisuus, paitsi henk.koht. tavaroita. Ja irtisanottiin asuntomme.

1509632167634

Etuteltta pidettiin lämpöisenä kaasu lämmittimellä. Lattialla muovipressu ja sen päällä kokolattia matto.

Tähän nykyiseen rivitalo asuntoon muutettiin tammikuussa -17. Tässä on kolme makuuhuonetta ja tupakeittiö, eli reippaasti ollaan taas tavaraa haalittu kasaan. Nyt on alkanu taas karavaanari elo kiinnostamaan. Seuraavaksi ei ole tarkoitus ostaa vaunua vaan matkailuauto, jotta pääsemme kotimme kanssa näppärästi liikkumaan. Tuskin otamme edes vuosipaikkaa vaan suunnataan sinne missä aurinko paistaa. Olisi taas omaisuuden myynti edessä, mihin ihmeeseen ihminen tarttee näin paljon tavaraa? Ei mihinkään, sanon minä. Vaatteistakin voisi huoletta laittaa kiertoon sellaiset mitkä ei ole vuoteen päivän valoa nähneet, tuskin niitä tulee jatkossakaan käytettyä.

Olen jo vähän asuntoautoja katellu ja miettinyt millainen olisi meille sopiva. Yläpeti olisi hyvä, koska meillä nukkuu nyt koirat sängyssä, sinne he eivät pääsisi ja lakanoita ei tartteis joka viikko vaihtaa. Kanin vessan ja heinät voisi laittaa pöydän alle. B-kortilla ajettava kun muita kirjaimia kortista löydy. Daisy toimii hyvänä murtohälyttimenä ja Saga pelottelijana 🙂