Entertaiment · Lifestyle

Joululahja vinkkejä

Sisältää affiliante linkkejä.

Täällä on niin paljon kaikkea ihanaa, turhaa mutta kuitenkin tarpeellista. Itse ihastuin peittoon missä on hihat, mikä mukavampaa kuin pakkasella kääriytyä siihen. Täällä

 

Tässä myös toinen linkki, click josta  löytyy edullisia lahjoja kenelle vaan ja ihan mitä vaan maan ja kuun välistä. Eli siis jokaiselle jotakin.

Tämä koru/tarviketalo oli ihan kivijalkaliikkeenä silloin kun minä olin nuori, ja taisin olla ihan kanta-asiakas. Joka kerta kaupungilla ollessa oli pakko käydä kattomassa olisko jotain uutuuksia.
Tämän seerumin valitsin vielä lahja listalleni, koska minullaei ole ikinä pysynyt ripsien pidennykset. Hieron ilmeisesti liikaa silmiäni ja haluan myös että ripset on puhtaat. Nyt tätä ripsiseerumia pääsee kokeilemaan edullisesti.
Täältä löytää muodikkaita vaatteita nuorille ja nuorille aikuisille ( lasken itseni sellaiseksi) on myös plus-kokoja.
Nyt kun lahjoihin hupenee rahaa, toisilla enempi, toisilla vähempi. Voi myös tienata vähän rahaa takaisinkin päin vastaamalla kyselyihin . Itse olen näihin kyselyihin vastaillut ja kyllä olen sieltä myös kotiuttanut rahaa.
Kurkkaa vielä tämä. Täällä taas myyjä voi löytää itselleen uusia asiakas kuntia ja saada liiketoimintaansa näkyvyyttä. Jokainen voi myös liittyä tuonne ja alkaa mainostamaan mieleisiään liikkeitä.
Nää mun lahja ideat on enimmäkseen sellaisia joita itse haluan ja todennäköisesti olen myös se joka ostaa lahjat itselleen 😀

 

En nyt ymmärrä taas tätä, yritin jäsentää lauseet järkeväksi mutta tää haluaa laittaa kaikki yhteen pötköön… Josko seuraavan kerran onnistaa paremmin tai jaksan alkaa opiskelemaan tätä nörtteilyä enemmän. Opin kyllä jo vähän uutta näistäkin toiminnoista 🙂