Entertaiment

Jep ja kymmenen kirosanaa

Välillä meinaa olla hermo hieman pinnassa. Menin ja vaihdoin aiemman hostellin one.comiin, koska hostelli oli mulle hieman haastava käyttää.( Jos haluat rekisteröityä tuonne one.comiin niin mulla on sinne jotku koodit mistä molemmat hyötyy). No joo sain onen toimimaan niinkuin pitääkin. Mutta kun se ei riittäny, en tykänny wordpressin tarjoamista ilmaisista blogi/kotisivu pohjista. Menin sitten ja ostin uuden pohjan joka miellytti silmääni ja myös rahapussiani. Missään ei ollut mainintaa että tässä vierähtää helposti ainakin viikko tai kaks, ainakin minunlaiselle tyypille jolla on tietokoneen perustiedot hallinnassa.
Väkertelin kotisivuja, ei onnistunut, homma alusta. Mielessä on se kuva millaisen siitä haluan mutta ei, kun ei onnistu… Väänsin nyt nämä sivut toiselle pohjalle, en sille minkä olin ostannut, ajattelin josko ajan kanssa tutustun toisiin sivuihin ja teen niitä rauhassa.

Nythän nämä sivut on ihan basic, enkä gallerian puolelle tehnyt mitään eri kansioita vaan kaikki kuvat sinne vaan. Mutta tämä on vaan väliaikaista. Ollut taas mielessä niin paljon kaikenlaista ettei yksinkertaisesti ole keskittyminen riittäny. Duunaan toiset sivut vaikka väkisin kunhan ne on mun näköset.

Ja tosiaan keskittymistä on häirinnyt eilinen isänpäivä, joillekin juhlapäivä, meille surupäivä. Isän kuolemasta tuli eilen kolme vuotta. Meinasin mennä haudalle, mutta ajattelin ettei hän sieltä mihinkään karkaa. Menen sitten kun olen valmis, vielä en ole. Toisaalta hyvä että on ollut tän kotisivun kanssa tekemistä ni on ajatukset muualla. Musiikki kovalle, pientä siivousta ja yksin kotona oloa, niillä pärjää.

Vielä puuttuu aiemmista postauksista kuvia, en tiedä miksei tuontiohjelma niitä halunnut tuoda mutta lisäilen niitä tässä pikkuhiljaa, kunhan tuolta kaikkien kuvien seasta löydän oikeat kuvat 🙂

Mukavaa ja sateista alkavaa viikkoa, mää alan iltapuuhiin. Öitä