Entertaiment · Lifestyle

Järkkäri vai puhelin

Niinkuin aiemmin jo kerroin, että minun tulisi ottaa kuvat järkkärillä. No mitä siitä tuli? Ei yhtikäs mitään, joka paikassa pitäisi olla kamera mukana jos sattuisi tulemaan kuvattavaa. En suunnittele kuvauksia erikseen, eri asia jos kuvaisin esim. asuja, tms. Puhelin on vaan niin näppärämpi ottaa mukaan lenkille kun käytän sport trackeria (eksyisin varmaan ilman sitä 🙂 ) Jos löydän jotain kivaa kuvattavaa niin ei mulla ole aikaa lähteä kotoa hakemaan järkkäriä, palata takaisin ja toivoa että se näky on edelleen mielestäni hieno. Toki voihan sen järkkärin laittaa nauhasta kaulaan ja kulkea sen kanssa, toivoen ettei sada, etten kompastu mihinkään tai muuten onnistu särkemään sitä. Muutamia kuvia napsin järkkärillä ja tulihan niistä todellakin parempia kuin puhelimella otetut. Se vaan on tosiasia, en ole ammatti kuvaaja, enkä ymmärrä ohjekirjan kanssa kamerasta juuri mitään. Ei ole mitään hyötyä kalliista kamerasta satunnaisiin otoksiin automaatti- asennolla.

No mutta miten Rouva Norring ratkaisi asian. Ostamalla tietysti uuden puhelimen (käytetyn toki).

1535819602690Eli mulla on nyt huawei p9, se miksi tähän päädyin oli Leican kamera. Etukamera on luurissa niin tarkka, kun tytölle laitoin selfien niin mun rypyt näky siinä. Takakameraan en ole vielä tutustunu, tai oikeastaan koko puhelimeen, tekee jotain päivitystä.

Olisinko oikeasti tarvinnut uutta puhelinta? No en tietenkään, edellinen oli vasta muutaman vuoden vanha. Hyvin toimi ja pelitti, ei jumittanu eikä äkkäilly. Ja nyt palvelee miestä seuraavat pari vuotta.

Että semmosia heräteostoksia täällä. Joku voi saman summan laittaa tänään vaikka baari-iltaan. Raha on tarkotettu kierrätettäväksi.

Hyvää vkonlopun jatkoa