Entertaiment · Lifestyle

Ihon hoidon lempparit

Ja nämä on oriflamen tuotteita, ei kuitenkaan maksettu mainos. Omilla rahoillani olen tuotteet ostanut ja ottanut testiin. Olen ollut ostoksiini tyytyväinen. Normaalisti olisin viimeistään tässä vaiheessa tarvinut kortisonia kasvoille kuivuuden takia, mutta nyt ei ole ollut tarvetta.

Eli ihan päivittäiseen ihonhoito rutiiniini (ompa sana) kuuluu kyseinen NovAge sarja. Ihon puhdistus (lähtee vedenkestävä meikkikin pois), silmänympärysvoide, seerumi ja aamu- tai iltavoide. Tämän teen aamuin illoin ja aikaa menee viitisen minuuttia. Piti ilmeisesti odottaa tähän ikään asti ennenkuin aloin käyttää säännöllisesti jotain täydellistä sarjaa ja erityisesti silmänympärysvoidetta. Niin nyt kun ne juonteet on jo näkyvissä 🙂

1547990834101

Ja arki meikki syntyy näillä tuotteilla. Mulla on raskaat luomet ja otin sen takia kokeiluun vedenkestävän eyelinerin. Toimii, mutta on opettelua käyttää tussimaista päätä, aiemmin olen käyttänyt sivellintä. Kulmakarva tussi on myös ollut hyvä käytössä, mutta käyn kyllä vielä laitattamassa kestokulmat. Sensaissa on todella hyvä peittävyys, kuin olisi meikkivoide ja puuteri samassa. Ripsien taivuttimilla voisi heittää vesilintua, taivuttaa kyllä mut mun ripset tykkää suoristua viimeistään siinä vaiheessa kun on ripsivärin saanut laitettua, eli yhtä tyhjän kanssa. Nuden värinen matta kiilto on kyllä loistolöytö. Huulten rajauskynä taitaa olla lumenea, sekin enempi nuden värinen kuin rusehtava.

1547990804416

Tuolla sivussa on linkki mun oriflamen sivuille, niinkuin jotkut onkin sinne jo löytänyt. Kannattaa rekisteröityä kanta-asiakkaaksi niin saa hyviä tarjouksia. Niinkuin on nytkin tarjous tästä ihonhoito setistä.