Entertaiment · Lifestyle

Ihana Posti-Pate

Olen odottanut kuin kuuta nousevaa (sekin myös nousi) oriflamen pakettia. Nyt se vihdoin tuli, ihanaa.

Saanko esitellä, uudet NovAge tuotteeni, täydellinen paketti. Heti oli pakko kokeilla, silmänympärysvoiteessa on kuula jonka avulla se levitetään (roll on -tyyppinen), seerumi imeyty samantien mun nassuun ja päälle vielä päivävoide niin avot. I like it.

1542972798251Lisäksi tilasin meikinkiinnitys suihkeen, luomivärin pohjustusvoide, kulmakarva kynän ja sain vielä tilaaja lahjana kasvonaamion ja Tender care- voiteen. Voide käy vähän niinkuin jokapaikkaan mutta huuliin laitoin nyt.

Eli nyt tulee eka kerta. Levitin naamion kasvoille, pidin sen 10 minuuttia ja huuhtelin pois. Silmänympärys voide oli hyvä levittää sen kuulan ansiosta, ei tarvinnut sormilla taputella. Seerumi, niin kuin sanoin, imeyty samantien ja päälle päivävoide. Huuliin vielä Tender Care- voidetta.

Kasvot tuntuu hyvin kosteutuneelta, ei kiristä atooppisen ihoa yhtään. Tämä tulisi tehdä kahdesti päivässä, illalla toki puhdistaa iho eka puhdistusaineella. Tähän touhuun menee n.2 minuuttia kahdesti päivässä, ei paha. Nyt kun vielä muistais ja jaksais tehdä tämän päivittäin niin voisi jotain tuloksia näkyäkin joskus. Parempi varmaan alkaa meikkaamaan päivittäin niin olisi vähän niinkuin pakko.

Luomivärinpohjustus voiteelta odotan paljon. Mulla on isot yläluomet mitkä vähän makaa tossa ripsien tyvessä, jos tällä saan pysymään rajaukset silmissä niin hyvä. Oon koittanu kaikkea mahdollista noiden rajausten kanssa mutta ne tuppaa aina olemaan myös luomessa ja näin myös kuluu rajaus päivän mittaan pois. Toki siihen voisi olla hyvä ratkaisu vedenkestävä eyeliner.

Ja muotoilu ei taaskaan tekstissä toimi niinkuin pitäisi 🙁 En tiedä mistä sitä lähtisi säätämään, täytyy jostain ettiä varmaan ohjetta.