Entertaiment

Ihan omat kotisivut

                                                                                                                     sisältää affiliate linkkejä

Niinkuin tuossa taannoin kerroin omista kotisivuistani ja niiden rakentamisesta, mikä tuntui olevan oma hommansa. Järkevä ihminen olisi tutkaillu vaihtoehtoja ensin ihan rauhassa ja ostanut ne sen jälkeen, mutta olenkin sellainen KaikkiMulleNyt tyyppi. Ja joo, edelleen on työn alla ne minun näköiset kotisivut.

Tein töitä kahdella läppärillä, tabletilla ja ehkä hieman myös puhelimella. Kaikki talouden älylaitteet kuumana. Kaikesta tästä en tietenkään olisi selviytynyt ilman kulhollista lempi suklaata 🙂

1511363168718  1511363120734

Mitä enempi tekniikka kehittyy, sen enempi kaikki tapahtuu netissä. Useampi tekee omat kotisivut ja oman domain nimen. Niinkuin minä, tällä hetkellä käytän kotisivuillani enempi blogia. Mutta toisaalta voisihan sitä aloittaa jälleenmyyjä työt, jokainen varmaan muistaa tupper-kutsut, tuotteiden ihmettelyä, kahvittelua kakkuineen ja tilauksen tekemisen, jotka sitten tietyn ajan päästä noudettiin kutsujen pitäjältä. Internetin ihmeellinen maailma helpottaa kummasti hommaa tänä päivänä, ei tarvitse kerätä ostajia, leipoa kakkuja, keitellä kahvia ja yrittää saada mahdollisimman paljon tuotteita myytyä.

Tekisi kotisivuille ”kauppa” sivut ja aloittaisi myynnin siellä, tekisi pientä sivutienestiä kaiken muun ohella. Käsistään kätevä saisi markkinoille itsetehtyä suomalaista tuotetta. Itse jätän jälleenmyyjä hommat hautumaan ja etsin sitä mikä on lähellä minun sydäntä, eli todennäköisesti joku käsityö tai kosmetiikka.

No nyt kun olen nämä omat sivut jo ostanut ja alkanut hahmottamaan mitä kaikkea pitää huomioida kotisivujen tekemisessä, niin törmäsimpä sitten helpompaan ratkaisuun, eli: click -> SimpleSite – Helpot kotisivut
Johan tuo otsikkokin kertoo paljon, mutta kävimpä kuitenkin heidän sivuillaan koittamassa mitenkä se onnistuu: no helposti. Näppärästi saa kaikki samasta paikasta ja hinta on mielestäni edullinen. Mieletön määrä vaihtoehtoja, voi kirjoittaa blogia tai video blogia (en nyt muista sitä nimeä) Pro vaihtoehdossa on siis käytettävissä rajaton määrä. Kokeilemisen arvoinen paikka siis, saapi kokeilla maksutta miltä tuntuu kotisivujen teko, helposti.