Entertaiment · Lifestyle

Huhtikuu kuvina

Huhtikuussa kinttua vipatti todella reilulla vaihdilla. Syynä tähän taisi olla vahva seitsemän viikon kortisoni kuuri. Luojan kiitos se kuuri loppu.

Ja ikäähän mulla tärähti mittariin taas vuosi lisää ja ikäkriisi iskee kovasti.

FB_IMG_1524823036962

Mies osti mulle synttäri lahjaksi koiran ja uuden auton, siis ei oikeasti uutta vaan mulle uusi. Nissanissa alkoi kytkin luistamaan eli olisi ollut edessä aika kallis remontti. No nyt mulla on chevrolet trans sport, tila-auto ja automaatti vaihteineen 🙂 Tilaa on todellakin, koirien hyvä matkustaa mukana.

1524999980428

Takana on penkit kahdessa rivissä, rekattu 7 hengelle. Saga varas itelleen heti viimesen penkki rivin. Odotan kesää ja reissua uudella autolla, nyt ei tartte olla kuin sillit purkissa.

1525000026968

 

 

 

 

 

Rakas tyttöni oli vävy pojan kanssa meillä yöpymässä ja kävi ostamassa lahjan. Todellakin ajatuksella valittuja lahjoja ja pienet kyltit sopii mahtavasti sisustukseen.

Sopivaan aikaan tuli myös kynsi tarvikkeet espanjasta, certificate, geelit, primeri, pensseli ja muotit. Onneksi omat kynnet kaipaa jo huoltoa, en malta odottaa että pääsen testaamaan uusia tuotteita. Ja nyt on löytynyt suomesta jälleenmyyjä tuotteille, espanjasta lähetys maksaa aika monta euroa.

1524999792340

Kivaa vappua ja alkavaa viikkoa 🙂