Entertaiment · Lifestyle

Helmikuun hölinät

Vuoden alusta muutettiin pienempään asuntoon ja aika nopeasti huomasin että löytyy jotain sisäilmaongelmaa. Ammattimiehet sitä kävi tutkailemassa ja huomasi ettei meillä toimi ilmastointi ollenkaan, kumma homma jos vähän tukotti. Nyt on ilmastointi korjattu ja mun olo parantunut, eli selvisi se että jäämme tähän asumaan. Meidän ihana vuokranantaja vielä soitti jälkeenpäin ja kysyi mun vointia, oli iloinen että voin hyvin. Todella huomaavaista.

Alettiin sitten vähän remppaamaan ja sisustamaan tätä asuntoa, tästä postaus erikseen kunhan valmista tulee.

Mut tässä tulee nyt vähän kaikkea ”asiaa” sekaisin, en viisti tehdä eri postauksia kaikista joten nyt näin. Tai no taitaa mennä useimminkin juuri näin 😀

Tilasin kynsiin uutta polygel- massaa. Eli vahvaa kuin akryyli mutta rajaton työskentelyaika niikuin geeleissä. Kovettuu uv-uunissa. Pitihän sitä heti testata, mutta olin juuri huoltanu omat kynnet. Koekaniiniksi joutui pikku neiti.

1517921541041

Nimetön ja pikkurilli laitettu polygel:illä, muissa pelkkä geelilakkaus. Ihanaa kun sai käyttää värejä 🙂

 

1517921274286

 

 

Omat kynnet huollettuna. Ajattelin että nämä ovat ystävänpäivä kynteni mutta nyt näyttää siltä että tänään on huolto päivä. Ja pääsen testaamaan itelleni uutta polygel:iä 🙂

 

Ollaan muutaman kerran  käyty Tampereella pyörähtämässä, ikealla ja kamera kaupassa. Kotimatkalla pysähdyttiin abc:lla syömään. Tilasin abc:n wieninleikkeen ja mitä sain. Ekan kuvan ruoat, ihmettelin hetken, että ompas jännän näköinen wieninleike ja miksei meille tullut ruoat samaan aikaan. No aloin kuitenkin pupeltamaan kunnes tulee tarjoilija ja kokki uusien eväiden kanssa siihen. No selvis sekin että söin jonkun muun ruokia 🙂 Tarjoilija oli sekoittanu ruoat. No nyt näytti leikekin tutummalta ja noi tummat viipaleet on punajuurta. Mahat täyteen ja kotimatkalle.

1518513592000Aiemmin kerroin kun olen aloittanut joulukuun alussa Bragg- omenasiiderietikan hörppimisen. Edelleen otan vain sen teelusikallisen aamulla veteen sekoitettuna. Kävin sitten hammaslääkärissä tarkastuksessa ja kysyin samalla että, onko tullut jotain vauriota kun tätä käytän. Mutta ei, ei edes kiille ole kärsinyt. Sen sijaan seuraavalla kerralla multa poistetaan hammaskiveä… Koskaan ei oo julkisella puolella ollut niin tarkkaa tarkastusta kuin nyt ja hammaskivetkin on vaan raavittu näkyvältä osin sieltä täältä vähän. Nyt tönki hampaiden ja ikenien välit kunnolla, rystyset valkosena puristin penkkiä kun tuntu niin ilkeältä. Ootan ihan riemusta kiljuen hammaskiven poistoa, se tuskin on yhtään tuon mukavampaa, onneks siihen saa halutessaan puudutuspiikkiä. Tehdään millälie valolla ja loput rapsutellaan pois. Ei hyvä, ei. Kuitenkin uskon olevani enemmän kuin tyytyväinen käynnin jälkeen.