Entertaiment · Lifestyle

Geelikynnet muotilla

Aiemmin olen tehnyt postauksen kuinka akryylikynnet tehdään. Olen nyt vaihtanut ja teen itselleni pelkästään geeleillä, joten tässä pientä ohjetta kuinka se onnistuu.

1527276063869Itse ensin siistin kynsinauhat kynsiporalla, jolla samalla poistan kiillon kynsinauhojen läheltä, koko kynnen buffaan bufferilla. Puhdistan kynnet cleanerillä. Pohjalle primer jonka jälkeen bond, ja kynnet uuniin. Suosituksena on käyttää saman sarjan pohjatuotteita kuin rakennus geelejä, parhaan lopputuloksen saamiseksi ja pysyvyyden kannalta. Itsellä käytössä LoveNess tuote sarja. Muoteilla rakentamisessa on omat haasteensa, kuinka saada geeli pysymään oikeassa paikassa ettei valu.

1527276032100Kun pohjatyöt on tehty huolellisesti niin muotti asetetaan oman kynnen alle. Näissä muoteissa helpottaa asettelua muoteissa olevat viivat, joita käytetään apuna jos muottia tarvitsee leikata sopivammaksi. Kynsien pituutta tehdessä, on muottiin laitettu numeroita joka helpottaa sitä että jokainen kynsi on saman pituinen. Itselleni olen todennut toimivaksi fiber love pink -geelin, geeli sisältää kuitua joka mielestäni tekee kynnestä kestävämmän kuin tavallinen geeli. Laitan geeliä kynnelle ja muotille, pidän hetken aikaa kättä nurinpäin, (kämmen puoli ylöspäin) geeli asettuu helpommin stressi pisteelle. Käsi vähäksi aikaa uuniin jotta geeli kovettuu hieman, yleensä teen kaksi kynttä kerrallaan ja hetken uunitus. Kun kaikki kynnet on tehty, laitan käden uuniin kahdeksi minuutiksi. Viilaan kynnet haluttuun muotoon, viilaan myös koko kynnen kauttaaltaan ja lisään toisen kerroksen geeliä tarvittaessa. Kun olen tyytyväinen tulokseen, buffaan kynnet tasaisiksi.

1527276327420Siinäpä on mun pohjatyöt tehty. Tulipa just mieleen ettei mulla ole pohja (base) lakkaa tai geeliä ollenkaan. Sitten vaan värigeelejä kynsiin, vähän timanttia, vähän hilettä, välillä tarraa ja mitä sattuu mieleen juolahtamaan. Tykkään siitä ettei kaikki kynnet ole samanlaisia, samat kuviot tms voi olla molemmissa käsissä mutta useimmiten ei ole samoissa sormissa samoja kuvioita. Matta lakkana minulla on eka kuvassa oleva born bretty-lakka. Vasen peukalon kynsi: väri geelit, päällyslakka, uunitus ja buffaamalla mataksi. Oikean peukalon kynsi: väri geeli, kirkkaalla geelillä timantit kiinni ja timanttien vierelle matta lakka ja uunitus. Nyt lyhensin kynsiä aika reippaasti, yleensä on varmaan sentin pidemmät. Ei sitä välttämättä kuvista niinkään huomaa mutta kun laittaa kädet nyrkkiin niin ne oikeasti melkein meneekin 🙂 Nyt kun olen opetellut tekemään geelikynnet muoteilla niin en palaisi takaisin tippeihin ja tippiliimaan. Eikä se oikeasti ollut edes vaikeaa, olin vaan tehnyt siitä vaikeaa omassa pienessä mielessäni 🙂

 

1527276425065