Entertaiment · Lifestyle

Ei se karavaanari mihinkään karvoistaan pääse

Viime päivät on ollut vähän hiljaisempaa blogin saralla, johtuen siitä että nyt mulla on ollut oikeasti työn täyteisiä päiviä. Ostin tuossa taannoin soliferin vaunun jonka nimesin Penaksi. Ollaan nyt reippaasti tehty hommia vaunun kanssa. Siinä se lepää, ei mikää kedon kaunein kukkanen, ainakaan vielä. Vuosimallia -77 ja pituutta löytyy huikeat 530cm, eli mahdutaan hyvin. Kuvia en ole tarkoituksella käsitellyt yhtään jotta huomaa millainen todellisuudessa on.

1528141736659

1528141945192

Muutamia orkkis kuvia ennen purkua. Etupäässä leveä sohvaryhmä. Keittiössä kaasuhella, jääkaappi, kaasu vermeet purettu pois edellisen toimesta eli ihan turhia vekottimia meille. Vasemmalla yläkuvassa kaappi, oikealla tiskipöytä, hella ja jääkaappi.

 

 

 

1528142037897

Peräpäässä oli kerros punkka. Purkuhommia tehtiin reippaalla kädellä kirves apuna, kaikki sisus pois ja yllättäen kosteutta löyty, olisin ennemmin yllättynyt jos ei olisi löytynyt. Peräpäätä joku olikin jo tuunannu uuteen uskoon ja vaihtannut levyjä ja laittanu finnfoamia.
1528142146226

Pientä pintaremonttia tuli tehtyä. Pöljästi on useimmat vaunut sisustettu, keskellä käytävä ja molemmin puolin jotain kaappia tms… Värityksenä vielä tuollainen puu, lisää vain tilan ahtauden näkyä. Ja niinkuin arvata saattaa kaikki uusiks ja nyt ei ole enää ahtaan näköstä eikä oloista. Säät on ollut ihania, välillä toki tukalan tunkkasta helteellä heilutella kirvestä. Paljastu että etupäässä on ollut aiemmin ikkuna, foamit tilalla. Eipä haittaa ikkunan puuttuminen kun etupäässä on kuitenkin molemmin puolin isot ikkunat.

Tuusaillaan vielä jokunen tovi vaunua ja laitan sitten vaihe kuvia. Nyt unille että jaksaa taas puurtaa ja  päästään pian tien päälle 🙂