Uncategorized

DIY- tee se itse ja testauksia

Tilasin ebayn kautta meille nämä paljon puhutut kuorinta sukat. Eli sukat jalkaan, annetaan vaikuttaa noin tunti, puoltoista ja pois jalasta. Sen jälkeen odotellaan n.viikko että jaloista kuoriutuu kuollut iho pois. No miten kävi, periaatteessa ei mitenkään, varpaiden päistä lähti hieman nahkaa eli en suosittele. Ainakaan näitä kyseisiä sukkia.

Valitettavasti kuva on hävinny bittiavaruuteen

Toinen kokeilu, kotitekoinen karvanpoisto vaha. Niinkuin kuvasta näkee niin sottaista puuhaa, kun vahan kanssa pääsee yhteisymmärrykseen niin toimii. Aiemmin olen käyttänyt epilaattoria ja veet:in lämmitettävää vahaa. Molemmat kivuliaita. Mutta tämä vaha toimi suhteellisen kivuttomasti, kunhan antaa hieman jäähtyä ettei tule palovammoja. Tulen käyttämään uudestaan.

Tässä ohjetta

Kupillinen sokeria, kupillinen sitruuna mehua (itse käytin tiivistettä) ja kupillinen vettä. Keitetään n.7 minuuttia  kokoajan sekoittaen ja annetaan jäähtyä. Levitin puisella voiveitsellä, annoin jämähtää ja vetäsy vasta karvaan. Kupin koolla ei ole merkitystä, kunhan kaikkia tulee samankokoisen kupin verran. Itse käytin n, 2,5dl mukia. Ei tarvitse olla mitään kertakäyttö levitintä, vaha lähtee astioista hyvin pesemällä pois.

Tästäkin kuva hävinnyt jonnekin…

 

Vanhat piltti purkit uusinta käyttöön. Purkit ollut jonkun häissä aiemmin, sen takia oli jo valmiiksi kivat tarrat laitettu. Rautalangasta askartelin roikkumakahvat.

 

 

 

Ja voila, tuikkukupit valmiina ulos. Pimeässä kauniita tunnelman luojia.