Entertaiment · Lifestyle

Baby coming home

Kirjottaminen jäänyt vähän vähemmälle kun oon sairastellu vähän liikaa eikä oo hirveesti ollu motivaatiota ja kiinnostusta juuri mihinkään. Tutkimuksia, tähystyksiä, verikokeita ja ihan pihalla olevia lääkäreitä. Että kiitos heille, kiitos ei mistään. Vai pitäisikö kiittää laskuista, ne ainakin on löytäny perille.

Onneksi on positiivisempiakin asioita mihin keskittyä. Enpä olis viime lauantai-aamuna herätessä uskonut että meille tulee uusi koiran pentu. Mies on jo jonkin aikaa selaillu nettiä ja katellu koiran pentuja. Eikös niin mene että ei kahta ilman kolmatta? Mutta silti tuli ihan puskista, pienen pieni chihuahua vauva (tai no, hän on jo 7kk). Mun synttäri lahja etukäteen, mulla on loppukuusta synttärit.

1523379872269

Kotimatkalla Helsingistä, Tico oli autossa ihan virtaa täynnä ja haisteli joka nurkan. Hän olisi halunnut ilmeisesti ajaa autoa kun pyrki kokoajan miehen syliin. Hän on niin suloinen, että meinaa sydän pakahtua. Hieman jännitti miten kotona olevat koirat ottaa uuden tulokkaan vastaan. Daisyn kanssa ei ollut mitään ongelmaa. Saga jännitti enemmän kun on isompi kokoinen. Ihan turhaan jännitin, Tico leikkii enempi Sagan kanssa kuin Daisyn, tykkäävät vetää yhdessä pehmonallea.

Hän on kuin pieni kettu 🙂 Suurin ongelma on ollut pennun kanssa sopeutuminen meidän rytmiin. Ollaan enempi yökyöpeleitä ja nukutaan aamusta pidempään. Vaan eipä enää, Tico herättää aika tarkasti seittemän aikaan aamulla että ulos pitäisi päästä. Käydään ulkona ja mennään takaisin nukkumaan, onneksi rauhottuu vielä unille. Mää oon niin rakastunut <3 Aamulla kun avaa silmät, Tico pesee koko naaman, tai ei pelkästään aamulla, hän tykkää suukotella todella paljon. Koiran rakkaus ja lojaalius omaa ihmistä kohtaan on jotain ihan uskomatonta. Pyyteetöntä ja ainutlaatuista. Rakkautta on oma mies joka tietää millä vaimon saa onnelliseksi.

Terveisin tällä hetkellä hyvin onnellinen nainen