Entertaiment · Lifestyle

Aika on pian…

Kyllä, se aika on pian. Sitten me ollaan teiden tukkona. Asunto on irtisanottu, heinäkuun loppuun mennessä pitää olla tyhjä. Veikkaan että tyhjenee nopeasti kunhan saa vaunuun tarvittavia asioita. Vaatekaappi on kasattu, ovi vaan puuttuu vielä. Vessa on kasassa, puuttuu portapotti ja peilikaappi. Keittiö hyvällä mallilla, puuttuu vaan yläkaapit ja alahyllyt. Lattialistat hankinta listalla. Seuraavat suuremmat sijoitukset tulee aurinkopaneeleihin.1528660853851

Makuuhuone, pimennys verhot ikkunoissa ja halutessaan voi vetästä harmaan verhon eteen niin jo on pimeä nukkua. Sänky myytiin pois muutamia päiviä sitten ja ollaan nukuttu sohvalla. Ollu kyllä tuskasta sohvalla nukkuminen, oon nukkunu näköjään oikealla kyljellä kun on lonkka kipee. Pienensin meidän vanhan petarin sopivaksi tuohon 120 cm leveään sänkyyn ja kyllä nyt himottaa jo köllähtää sinne kun tiiän et se on pehmeä.

1528659396294

 

 

Sieltä se meidän karavaanari koira löysi heti oman paikan. Viimeksi kun asuimme vaunussa n.1½ vuotta sitten, oli Saga vielä pieni poikanen ja mahduttiin hyvin nukkumaan kapeaan sänkyyn.

Meillä on vaunu omassa pihassa, oven edessä. Sagalla naru pihassa jossa viettää aikaa. Joka kerta kun häntä vie sisälle niin yrittää kammeta vaunuun 🙂 Ihan selvä karavaanari.

 

1528660651893

Vessa koppi, pinkkiä ja blingiä. Ihmettelen kyllä aina välillä miten mies suostui mun mieleiseen väri maailmaan ilman mitään mutinoita.

Nyt kun täällä vaunussa istun pinkillä tekonahka sohvalla, on niin kotoisa olo. ”Koti on siellä missä sydänkin”, todellakin pitää paikkaansa.

Olohuone kuvia tulee sitten kun näyttää kuvaus kelpoiselta. Etuvalojen johdot roikkuu nyt seinällä ennen kun saa rakennettua hyllyn johon jemmata ne.

 

 

Liityin myös SFC:hen ja tarrat tulikin jo postissa, vaunun pesu ja tarrat paikalleen. Kaikkia pikku hommia tuntuu vaan riittävän. Säilytys tilat pitää miettiä todella tarkkaan ja kaikesta ylimääräisestä luovuttava. Vaatekaapin kävin jo läpi, kaikki vaatteet mihin ei oo ees vilkassu puoleen vuoteen -kiertoon. Sängyn alla on hyvin tilaa laatikoille mihin pakata esim. talvivaatteet ja kaikki aarteet (valokuvat, lapsen tarha piirrustuksia, yms..)

Nyt kampeen itseni miehen viereen. Mukavaa alkavaa viikkoa!