Entertaiment · Lifestyle

3D ripsari testiin

Oon sellanen tyyppi joka ei tykkää ”oikeista” ripsienpidennyksistä, eikä juuri tekoripsetkään meinaa pysyä. Ripsi seerumia olen kokeillut myös, eikä ollut mitään vaikutusta, paitsi kallis kokeilu. Ostin nyt kokeeks 3D- ripsarin (ei maksettu mainos). Hieron iltaisin, öisin, aamuisin silmiä niin paljon ettei ripsienpidennykset pysy kauan nättinä. Meikkiä pestessä tykkään hieroa silmiä kunnolla että lähtee kaikki meikki varmasti pois. Päädyin sitten tilaamaan usasta tälläisen ripsien kasvattajan, 3D efektillä.

1536068025427

Ja kuinkas sitten kävikään. Mulla on omat ripset lyhyet, vaaleat ja tosi oikukkaat, niitä ei kiinnosta taipua vaikka kuinka väännintä näyttäisi.

1536068109034Sitä paitsi niinkuin alemmasta kuvasta huomaa niin mulla repsottaa jo yläluometkin silmien päällä.

1536068077765

 

 

Hommahan toimii niin että ensin ripsari, sitten kuitu, ripsari.. Niin monta kertaa kuin haluaa. Mää laitoin tähän kolme kertaa kuitua. En yrittänyt millään ripsikammalla oikoa noita kuituhaivenia, sen takia näyttää ehkä vähän olevan sottaisesti. Ja nyt kun kerran on sitä testannu niin tekisin toisin. Eihän sitä ripsaria tarvii laittaa kun eka kerran ripsen tyveen, nyt laitoin siis joka kerroksella. Täytyy seuraavan kerran yrittää laittaa kuitua vaan pidentääkseen ripsiä, kerran koko ripsille että saa hieman tuuheuttavaa vaikutusta. No mitäkö oon mieltä? Eron huomaa selkeästi, tykkään kovasti ja päivän päätteeksi saa pestä kunnolla kasvot. Jälkeen kuvassa ei näytä silmä luometkaan niin pahalta.