Entertaiment · Lifestyle

+30 vai -40?

Kuinka se ikä määritellään? Lähentelen uhkaavasti 40 vuotta ja silti olen sitä mieltä että olen +30, missä vaiheessa tulisi sanoa -40? Vai tarviiko niin sanoa ollenkaan. Jos en vaan kerro ikääni. Pitkään sanoin aina tytölleni että olen 21, se ei menny enää kolmannen luokan jälkeen läpi. Hän oli jostain saanu tietää oikean ikäni, ja olihan luokkakaveritkin ihmetelly kuinka hänellä voi olla niin nuori äiti.

Loppuviimein ikä on vaan numeroita, kriisiä pukkaa aina välillä mutta ajattelin lopettaa kriiseilyn ja keskittyä tähän hetken. Tämä hetki ja tästä eteenpäin on ihanaa aikaa. Tai minulle ihanaa, tyttäreni ei välttämättä nauti joka hetkestä. Hän on nimittäin raskaana ja minusta tulee mummo, kielsin kyllä käyttämästä mummo nimitystä, mamma on parempi. Pienokaisen olisi aika astua tähän maailmaan toukokuussa ja mikä ihanaa, minun mummo näkee pikkuisen (toivon että hän elää vielä silloin). Se on sitten vauvan isoisoisoäiti, neljännen sukupolven vauva. Tyttäreni lähettelee välillä whatsapp:in kautta vauvan sydän ääniä, ja minä kuuntelen niitä kyynel silmäkulmassa. Kaikista meidän aikaisemmista vaikeuksista huolimatta olemme tyttäreni kanssa hyvin läheisiä ja jaamme melkein kaikki asiat keskenämme. Minulla on maailman paras vävy-poika, niin huomaavainen ja auttavainen. Ei voisi paremmin mennä. Muutamia käytännön järjestelyjä vielä niin he pääsevät tekemään omaa pesää. Mää en malta odottaa, olenkin aina ollut sellainen kaikki-mulle-heti-nyt- tyyppi. Voin kyllä ylpeästi sanoa olevani mummo, mitä sitä peittelemään koska, olen todella ylpeä! Että semmoista iloa tällä puolen konetta. Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!